Serveis jurídics & assessoria legal

Despatx modern, innovador, integrat per professionals d’alt nivell amb la vocació d’oferir un servei eficaç i personalitzat. Un equip compromès amb el client que aposta per la proximitat i la confiança, amb garantia de confidencialitat i respecte a les normes ètiques de la professió. La nostra raó de ser és la defensa dels seus interessos en conflictes judicials i extrajudicials.

Servei jurídic global, de qualitat i transparent. Ens ocupem de mantenir-lo informat en tot moment sobre l’estat dels seus assumptes. Per nosaltres, la comunicació fluïda i constant és un valor fonamental, i per aquest motiu els nostres advocats l’acompanyen al llarg tot el procediment judicial amb l’objectiu de garantir la seva defensa. Destinem tots els recursos a obtenir les millors solucions, posant èmfasi en l’atenció personalitzada, honesta i humana.

Disposem d’oficines al centre de Barcelona i també prestem serveis jurídics i d’assessoria legal a la província de Girona, amb assistència a particulars, professionals i empreses. Compromesos amb la satisfacció dels nostres clients, donem resposta a les seves necessitats amb l’enfocament i especialitat que cada situació concreta requereix.

Més sobre nosaltres

Ens ocupem de l’assistència lletrada del client davant dels Tribunals de Justícia, garantint la plena satisfacció del seu dret de defensa. Oferim assessorament legal a fi de trobar la millor solució a cada cas. L’estalvi de costos i temps és essencial en la resolució dels conflictes.

Àrees de pràctica